ENTRESOL
Voor diner/lunch tot 55 personen en borrels tot 85 personen stellen wij onze entresol beschikbaar

Een half-open ruimte boven de keuken, met uitzicht op het restaurant. De ruimte is niet geheel afsluitbaar, wat betekent dat u nog wel het “geroezemoes” van het restaurant hoort. De ruimte beschikt over een eigen bar. De entresol is ook geschikt voor informele vergaderingen, het max. aantal personen is afhankelijk van de gewenste opstelling. Op de entresol is geen muziek/versterkt geluid mogelijk. U kunt de offerte knop gebruiken om een formulier in te vullen. Er wordt dan naar de beschikbaarheid gekeken en u ontvangt een offerte.

Voor verdere info: info@caferestaurantdauphine.nl of 020-4621646

(Aanvraag offerte/beschikbaarheid zaalhuur)

AUDITORIUM

 


Voor diner/lunch tot 100 personen en borrels van 75 tot 175 personen is het auditorium beschikbaar.


Het auditorium is een ruimte van 200 vierkante meter. Ook deze ruimte beschikt over een eigen bar. Gezien de grootte van de ruimte zijn vele opstellingen mogelijk. Dineren aan ronde tafels van 10, lange tafels van 12 enz. De ruimte is standaard voorzien van een beamer+scherm. In het auditorium is versterkt geluid wel mogelijk. Wij beschikken over een uitgebreid audio pakket, ook voor live muziek/concert. Doordeweeks is de ruimte beschikbaar vanaf 14.30u. In het weekend is de ruimte de gehele dag beschikbaar. U kunt de offerte knop gebruiken om een formulier in te vullen. Op die manier controleren wij de beschikbaarheid en kunnen wij u een offerte sturen.


Voor verdere info: info@caferestaurantdauphine.nl of 020-4621646(Aanvraag offerte/beschikbaarheid zaalhuur)

Sluit ventster

AANVRAAG OFFERTE BESCHIKBAARHEID ZAALHUUR:

Let op dit is geen optie of reservering. U kunt het onderstaande formulier invullen, er wordt dan gekeken naar de beschikbaarheid van de des betreffende ruimte. U krijgt bericht terug van een medewerker, die ook een offerte zal verzorgen. Dit formulier is alleen voor zaalhuur, en niet voor restaurant reserveringen.

CONTACT PERSOON: *

BEDRIJFSNAAM: *

TEL NR 06: *

EMAIL ADRES: *

AANTAL PERSONEN: *

Datum (dd-mm-jjjj): *

TYPE:

Borrel
Diner
Presentatie
Anders:

EXTRA:

Beamer
5000 ansi lumen.
Scherm 270cm x 360 cm, € 60,-
Audio gebruik
2 x meyer speaker,1 x vaste
2 x draadloze microfoons € 110,-

AANKOMST:

EINDTIJD:

WENSEN QUA OPSTELLING

OPMERKINGEN/WENSEN/SUGGESTIES

notify